Olen neea ja olen vuonna 2002 syntynyt tyttö Etelä-Suomesta. Tämä blogi ei ole pelkästään omien ongelmieni käsittelyä varten, vaan tässä blogissa yritän etsiä parempia puolia elämästä. Pyrkimykseni on pitää tämä blogi niin sanottuna mieleni pyhäkkönä, johon voin kirjoittaa mm. harrastuksistani ja mielessäni liikkuvista asioista, päivän tapahtumista ym.

Yksi tärkeimpiä harrastuksiani on kalenteri askartelu. Kalenteriaskartelussa ei kuitenkaan minun osallani ole kyse pelkästään siitä itsestään. Kuulun facebookissa olevaan kalenterimana nimiseen ryhmään. Kalenterimanialla on ryhmän lisäksi myös blogi, youtube kanava, facebook sivu, instagram ja twitter. Linkki kalenterimanian blogiin. Linkit jokaiseen löytyy blogini etusivulta. Toinen minulle tärkeä harrastus on maalaamien. Maalaan pääosin akryylimaaleilla taulupohjiin.

Vietän aikaani paljon ystävieni kanssa mm. nuorisotiloissa. Joskus en kuitenkaan jaksa tehdä mitään, vaikean masennuksen iskiessä. Masennus on kuin vuoristorata. Ensin on hyvä olla, ja yhtäkkiä sitä vaan romahtaa ja tuntuu ettei vain jaksa. Mutta yritän kuitenkin jaksaa aina tehdä edes jotain. Sehän on tärkeintä, ettei jää paikoilleen :)

- neeavain